KEM SMART SOLAT 2017

KEM SMART SOLAT 2017
KEM SMART SOLAT

AKTIVITI KAMI JUGA BOLEH DILAYARI MELALUI FACEBOOK - WARGA TAMAN UTAMA


Ahad, Ogos 02, 2015

** JAMUAN HARI RAYA 2015 **


KRT Taman Utama dengan kerjasama Pakatan Taman Utama telah berjaya mengadakan Jamuan Hari Raya AidilFitri 2015 pada hari Jumaat, 31 Julai 2015 di perkarangan Dewan Taman Utama. Majlis bermula pada jam 9.00 malam dan berakhir pada jam 12.00 malam.

Penduduk Taman Utama telah menyumbang wang ringgit hampir RM1300.00 bagi menjayakan majlis ini manakala KRT Taman Utama memperuntukan sebanyak RM1000.00. Menu yang disediakan pada malam tersebut ialah nasi ayam, laksa, ketupat, cucur udang, tapai, keropok lekor, kueh dan minuman teh tarik dan orange yang dimasak sendiri oleh penduduk mengikut kumpulan yang telah ditetapkan. Turut diadakan adalah cabutan bertuah, sumbangan duit raya dan pertunjukan bunga api.

Antara tetamu jemputan yang hadir ialah En. Mohd Yusof Daud, mewakili Pengarah JPNIN Kedah, kakitangan Pejabat Perpaduan Daerah, Wakil Amanita IPD Kota Setar, wakil Ketua Polis Daerah Kota Setar, Jawatankuasa Khariah Masjid Seberang Pumpong dan beberapa orang Pengerusi KRT dalam Daerah Kota Setar.

Terima kasih kepada AJK KRT dan AJK Pakatan Taman Utama serta penduduk yang bersama menyumbang tenaga dan wang ringgit bagi menjayakan majlis ini. Terima kasih juga kepada Pn. Rosni Kasim, En. Zahid Abdullah dan Pn. Norziah Othman yang menyumbang duit raya kepada kanak-kanak. Bulat air kerana pembentung bulat manusia kerana muafakat.

Urusan pemasangan khemah 

Jiran Wanita membuat ketupat.

En. Mohd Yusof bersama anggota Unit Rondaan Bermotorsikal PDRM Daerah Kota Setar

Pendaftaran cabutan bertuah.

Setiausaha mempengerusikan majlis.

Pengerusi dan Sarjan Zaayah yang mewakili Amanita PDRM Kota Setar.

Antara wakil KRT Daerah Kota Setar.

Barangan cabutan bertuah.

Mantan Setiausaha turut hadir dari Cameron Highland.Etnik Rohinya turut menghadiri jamuan raya.Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila tinggalkan ulasan dan pandangan anda disini.

Blog Widget by LinkWithin