KEM SMART SOLAT 2017

KEM SMART SOLAT 2017
KEM SMART SOLAT

AKTIVITI KAMI JUGA BOLEH DILAYARI MELALUI FACEBOOK - WARGA TAMAN UTAMA


Ahad, April 07, 2013

** PERTARUNGAN BERMULA **

Bahang Pilihan Raya Umum Ke 13 kian membara. Sebaik sahaja YAB Perdana Menteri mengumumkan tarikh pembubaran Parlimen Malaysia pada 3 April 2013 lalu, pelbagai parti politik yang bakal bertanding telah memulakan gerak kerja masing-masing.

Di Taman Utama, perang bendera parti-parti politik utama telah bermula sebaik sahaja tarikh pembubaran. Perang bendera bermula dari jalan masuk utama hingga ke lorong-lorong dalam kawasan Taman Utama.

Taman Utama terletak dibawah Parlimen Alor Setar yang kini disandang oleh YB Dato' Chor Chee Heung, Menteri Perumahan Dan Kerajaan Tempatan, manakala Dewan Undangan Negeri ialah DUN Bakar Bata yang disandang oleh YB Dato' Paduka Haji Ahmad Bashah b. Md. Hanipah. Kedua-duanya adalah dari Barisan Nasional. InsyaAllah gambar-gambar terkini perang bendera dan poster akan dipaparkan apabila kesemua calun yang bakal bertanding diketahui selepas hari penamaan calun nanti.


Jalan masuk utama ke Taman Utama.

Papan tanda KRT Taman Utama turut menjadi sasaran pemasangan bendera parti politik.Perang bendera gergasi di belakang Taman Utama, berhampiran Masjid Seberang Pumpong.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila tinggalkan ulasan dan pandangan anda disini.

Blog Widget by LinkWithin