KEM SMART SOLAT 2017

KEM SMART SOLAT 2017
KEM SMART SOLAT

AKTIVITI KAMI JUGA BOLEH DILAYARI MELALUI FACEBOOK - WARGA TAMAN UTAMA


Rabu, Disember 08, 2010

PERJUMPAAN KHAS PERONDA SRS

Tarikh : Isnin, 6.12.2010
Masa : 9.00 malam.
Tempat : Pusat Rukun Tetangga Taman Utama.

Tujuan diadakan perjumpaan ini ialah bagi membincang dan merangka rondaan yang terhenti akibat banjir dan pembinaan Pusat Rukun Tetangga setelah semua Peronda SRS sudah menerima Kad Kenal Diri dari pihak JPNIN Daerah Kota Setar/ Padang Terap.

Mesyuarat telah diadakan di Pusat Rukun Tetangga yang telah pun siap 90% dan berlangsung dalam keadaan hujan lebat, menyebabkan hanya 18 orang Peronda SRS sahaja yang dapat hadir. Manakala sebahagian lagi Peronda telah pergi menyaksikan perlawanan separuh akhir Bolasepak Piala Emas Raja-raja diantara pasukan Kedah dan Johor yang berlangsung di Stadium Darul Aman yang terletak berdekatan Taman Utama. Perjumpaan ini turut dihadiri oleh 3 orang penduduk yang berhasrat mendaftar sebagai Peronda SRS Taman Utama.

Disebabkan Pengerusi gagal hadir, perjumpaan telah dipengerusikan oleh En. Yahya b. Abd Raof, Setiausaha KRT Taman Utama. Hasil dari perjumpaan ini semua Peronda bersetuju supaya rondaan kembali diaktifkan pertengahan bulan Disember 2010 dan En. Zahid b. Abdullah selaku Ketua Peronda akan membuat jadual rondaan dalam tempoh terdekat.

Diakhir perjumpaan, semua peronda telah diserahkan sehelai T-shirt Peronda SRS Taman Utama oleh Ketua Peronda iaitu En. Zahid b. Abdullah.


Antara Peronda SRS yang hadir.
En. Zahid sedang menyampaikan baju Peronda SRS kepada En. Md. Nasser.


En. Mohd Fadzil


En. Abd Rashid Omar


En. Abdul Rashid Abd Rahman


En. Abd Raoff


En. Mahamad Hazir


En. Zainul Sidik Mydin


En. Ahmad Kamarol Osma


En. Azmi Harun


En. Ahmad Azly ( Fuyooo ala-ala terima jersi bola )


En. Shaharudin Saad


En. Muhammad Farid.


Menjamu selera dengan nasi lemak bungkus


Peronda baru, En. Muhammad Farid


Peronda baru, En. Mohd Tarmizi

Peronda baru, En Mohd Fauze

Yang mana tak ada gambar tu minta maaf no... sebab ada gambar yang tak clear sebab kurang penataan cahaya dalam Pusat Rukun Tetangga...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila tinggalkan ulasan dan pandangan anda disini.

Blog Widget by LinkWithin