KEM SMART SOLAT 2017

KEM SMART SOLAT 2017
KEM SMART SOLAT

AKTIVITI KAMI JUGA BOLEH DILAYARI MELALUI FACEBOOK - WARGA TAMAN UTAMA


Sabtu, Mac 10, 2012

*** PERTANDINGAN NASYID ***

Pada 9 Mac 2012, blogger menerima undangan untuk merakamkan gambar sekitar pertandingan nasyid anjuran Pusat Pengajian Al-Quran Darul Mawaddah milik En. Mokhtar b. Abdul Ghani, tuan punya Restoran Tat Nasi Ayam yang bersebelahan Taman Utama.


Pertandingan adalah bersempena sambutan Maulidur Rasul yang diadakan dikalangan para pelajar pusat pengajian ini sahaja. Sejumlah 10 buah kumpulan telah menyertai pertandingan ini yang antara lain bertujuan juga untuk merapatkan ukhuwah dikalangan waris pelajar di Darul Mawaddah sendiri yang terletak di belakang Restoran Tat Nasi Ayam.


Kesemua kumpulan ini mendapat tunjuk ajar dan bimbingan mualim mereka sendiri yang terdiri daripada para pelajar Kolej Universiti INSANIAH yang terletak 1 kilometer daripada Restoran Tat Nasi Ayam.


Pertandingan bermula pada jam 9.30 pagi yang berakhir dengan kumpulan Mujahadah Alfatih telah muncul sebagai johan.
Antara waris yang hadir untuk memberikan semangat dan perangsang kepada anak-anak mereka.

Setiausaha KRT Taman Utama, En. Mohd Sharipudin, memakai kopiah bertindak selaku juruacara majlis, manakala En. Zulkiflee Mohd Salleh, Peronda SRS menjadi juruteknik sistem audio.Kumpulan Mujahadah Al-Fatih.Kakitangan Restoran Tat Nasi Ayam turut menyumbangkan bakat dan suara mereka diakhir pertandingan.Jamuan tengahari....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila tinggalkan ulasan dan pandangan anda disini.

Blog Widget by LinkWithin